Ipuhinak - Galdos Kazabon, Josu; Up! Art (Bilbao : Desclée de Brouwer, 2011)
"Beheko erreka", "Olatua", "Karakolaren bidaia" eta "Izarretako mutikoa" hementxe dauzkazue denak liburu batean bildurik. Lau ipuin, lau amets. Irudimenak, ametsak bezala, ez du mugarik eta ipuin hauek irudimen eta lenguaia poetikoz beteak daude. Irakurri ondoren, munduaz daukagun ikuspegia aurrerantzean ez da berdina izango
5-7 urte (urdina)
Keywords: Fantasia -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura