Junie B. Jones ahoberoa - Park, Barbara (1947-2013); Brunkus, Denise; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madril : Bruño, 2015)
Junie B.-k aldapa gora hasi du astea. Hasteko, zigortu egin dute, behar baino gehiago hitz egiteagatik. Eta, berriro ere, saltsa ederrean sartu da! Kontua da eskolan Lanbideen Eguna egingo dutela, eta, handitan zer lanbide izan nahi duten, lanbide horretan bezala jantzi behar dutela. Junie B.-k oso argi du handitan zer egin nahi duen. Baina arazotxo bat dago... Ba al dago halako lanbiderik?
8 urtetik aurrera (gorria)
Junie B. Jones and her Big Fat Mouth
Keywords: Lagunartekotasuna -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Eskolak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura