Izotzezko sorginkeria - Star, Danielle; Arana, Aitor; Baldari, Nicoletta (Bilbao : Mezulari, 2017)
Lehen mailako Melowyak Ahalmen Arteetako eskolak hasiko dituzte; horietan, erreinuetako magia erabiltzen ikasiko dute. Baina Neguko Dorrean, Eris gaiztoa Clioren eta Koraren asmoak suntsitzen saiatuko da, liburutegian aurkituko duen magia liburu baten laguntzarekin.
8 urtetik aurrera (gorria)
Jat. izenb.: L´incanto del ghiaccio
Keywords: Printzesak; Adarbakarrak; Fantasiazko munduak; Alegiazko pertsonaiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak