Izotzezko sorginkeria / [testua] Danielle Star ; itzultzailea, Aitor Arana ; [ilustrazioak, Nicoletta Baldari ... et al.] - Star, Danielle (Melowy (Mezulari), 2017)
Lehen mailako Melowyak Ahalmen Arteetako eskolak hasiko dituzte; horietan, erreinuetako magia erabiltzen ikasiko dute. Baina Neguko Dorrean, Eris gaiztoa Clioren eta Koraren asmoak suntsitzen saiatuko da, liburutegian aurkituko duen magia liburu baten laguntzarekin.