Nahaste borrastea - Corderoy, Tracey; Wildish, Lee; Wyssenbach Ibarra, Usoa (Bilbao : Desclée de Brouwer, 2012)
Marmar eta karkar munduko troll higuingarrienak dira! Mukiak pitxerretan gordetzen dituzte, lizundutako gazta jaten dute eta sekula ez dira bainatzen! Zatoz eta primeran pasako duzu zinemara egiten duten bidaia zaporetsuan, bisitari beldurgarri bati aurre egiten diotenean eta eskolan sagu bihurtzen direnean!
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Munstroak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak