Festa basatia! / Tracey Corderoy ; Lee Wildishen marrazkiak ; itzulpena, Usoa Wyssenbach - Corderoy, Tracey (Marmar eta Karkar (Desclée de Brouwer), 2012)
Marmar eta karkar munduko troll higuingarrienak dira! Mukiak pitxerretan gordetzen dituzte, lizundutako gazta jaten dute eta sekula ez dira bainatzen! Zatoz eta primeran pasako duzu sukaldean jaki nazkagarriak prestatzen dituztenean, beren etxerako abererik egokiena aurkitzen dutenean eta ile-apaindegira egiten duten bisitarik beldurgarrienean!