Oilo-ipurdia jartzeko moduko ipuinak - Up! Art; Dueso, Antton; Elustondo, Miel Anjel (Bilbao : Desclée de Brouwer, 2011)
Ez bazara kakatia edo zure beldurrak gainditu nahi badituzu izan zaitez ausarta eta murgildu zaitez hamar ipuin hauetan. Hori bai, badaezpada, gauero oheratu baino lehen begiratu ohe azpian.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Beldurra -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura