Oilo-ipurdia jartzeko moduko ipuinak / Antton Dueso ; Miel Anjel Elustondoren itzulpena ; ilustrazioak, Up!Art - Dueso, Antton (Desclée de Brouwer, 2011)
Ez bazara kakatia edo zure beldurrak gainditu nahi badituzu izan zaitez ausarta eta murgildu zaitez hamar ipuin hauetan. Hori bai, badaezpada, gauero oheratu baino lehen begiratu ohe azpian.