Ilunean argi - Goñi Yárnoz, Liébana (Berriozar : Denonartean, 2015)
Argi, bizi eta distiratsu. Kolore laranjadun fruituak eta putzuetan plisti-plasta ibiltzea maite du.
5-7 urte (urdina)
Keywords: Haurren beldurra; Ametsak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak