Kapitain piloturen airontzian - Iribarne, J. B.; Lantziri, Gexan; Goudard, Francis (Donostia : Elkar, 2016)
80. hamarkadaren erdian, Iparraldean haurrendako euskarazko edizioa oraindik lehen urratsetan zelarik, Gexan Alfaro eta Patxika Erramuzpe « Alfer » ipuin ilustratu bilduma bidean eman zuten. Hamabost liburuxka argitaratu ziren, bakoitza katuño batek lagundurik, eta urtez urte haur belaunaldi andana batek baliatu zuen. Liburuxka hauetarik 6 titulu berargitaratzen dira.
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Abenturak; Marinelak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak