Gure lurra, gure etorkizuna - Bengoetxea, Helena; Verguizas, Juan Carlos; Bizilur; EHNE (Bilbo: Bizilur EHNE, 2011)
Bizilur eta EHNE Bizkaiak elkarlanean dokumentala sortu dute Euskal Herriko baserritarrekin eta nazioartean elikadura burujabetzaren alde lanean ari diren nekazari eta ekintzaileekin egindako elkarrizketak bilduz.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Baliabide digitalak; Elikadura -- Burujabetza; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak