Txokolate apur bat - Aramaio, Aitzol (2008)
Lucas ospitaletik atera da bere arreba Maria lagun duela. Etxera ailegatzean, Markos izeneko okupa batekin egiten dute topo eurenean. Egun batean, Markosek Romaren mezu bat jasoko du, maitasunaren, bizitzaren eta argiaren bidea erakutsiko diona. Unai Elorriaga idazle algortarraren "SPrako Tranbia" liburuan oinarritutako filma.
Keywords: Baliabide digitalak; Filmak