Ikasleek etxetik on-line lan egiteko materialen bilduma - EIMA Katalogoa (2020)
Koronabirusa dela-eta ikasleek etxean lan egin behar dutenez, on-line dauden euskarazko ikasmaterialak bildu ditugu zerrenda batean. Material gehienak eduki digital didaktikoak dira, eta arloaren, ikasmailaren eta ikasgaiaren arabera sailkatu ditugu. Materialak behar bezala ikusi edota exekuta daitezen, Mozilla Firefox web-nabigatzailea erabiltzea gomendatzen dugu. Hala ere, materialen bat ondo ikusten ez bada edo behar bezala funtzionatzen ez badu, jar zaitezte gurekin harremanetan eimakatalogoa@gmail.com helbide elektronikora idatzita. Material gehiago ikusteko, jo ezazue EIMA Katalogoaren webgunera
Keywords: Baliabide digitalak