Suge hegodunaren hegaldia - Stone, Rex; Wyssenbach Ibarra, Usoa; Spoor, Mike (Bilbao : Desclée de Brouwer, 2012)
Prest al zaude inoiz izan den abenturarik onena bizitzeko? Dinoen Mundu sekretuan, Jamiek eta Tomek narrasti hegalari handiena aurkitu dute: quetzalkoatlusa. Baina zer egingo dute pterosauro erraldoiak Wanna, beren dinosauro laguna, haren txitatzat hartu eta hegaka eramaten duenean? Denboraren aurkako lasterketa izango da beren lagun txikia askatzea...
8 urtetik aurrera (gorria)
Jat. izenb.: Flight of the Winged Serpent
Keywords: Animaliak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Fantasia -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura