Suge hegodunaren hegaldia / egilea, Rex Stone ; irudiak, Mike Spoor ; itzultzailea, Usoa Wyssenbach - Stone, Rex (Dinosauroen koba (Desclée de Brouwer), 2012)
Prest al zaude inoiz izan den abenturarik onena bizitzeko? Dinoen Mundu sekretuan, Jamiek eta Tomek narrasti hegalari handiena aurkitu dute: quetzalkoatlusa. Baina zer egingo dute pterosauro erraldoiak Wanna, beren dinosauro laguna, haren txitatzat hartu eta hegaka eramaten duenean? Denboraren aurkako lasterketa izango da beren lagun txikia askatzea...