Armaduradun piztien artean - Stone, Rex; Wyssenbach Ibarra, Usoa; Spoor, Mike (Bilbao : Desclée de Brouwer, 2012)
Prest al zaude inoiz izan den abenturarik onena bizitzeko? Jamie eta Tom Dinosauroen Mundura itzuli dira, eta ankilosauro kume bat aurkitu dute lokatzetan trabatuta. Erabat hondoratu baino lehen salbatu beharko dute dinosauro txikia, baina nola? Eta zer gertatuko da ama itzultzen denean eta bere buztan mailudun erraldoia astintzen hasten denean?
8 urtetik aurrera (gorria)
Jat. izenb.: March or the Armoured Beasts
Keywords: Animaliak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Fantasia -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura