Armaduradun piztien artean / egilea, Rex Stone ; irudiak, Mike Spoor ; itzultzailea, Usoa Wyssenbach - Stone, Rex (Dinosauroen koba (Desclée de Brouwer), 2012)
Prest al zaude inoiz izan den abenturarik onena bizitzeko? Jamie eta Tom Dinosauroen Mundura itzuli dira, eta ankilosauro kume bat aurkitu dute lokatzetan trabatuta. Erabat hondoratu baino lehen salbatu beharko dute dinosauro txikia, baina nola? Eta zer gertatuko da ama itzultzen denean eta bere buztan mailudun erraldoia astintzen hasten denean?