Maren Luke Lewisen jarraitzaile sutsua da - Jones, Jen; Larruzea, Regina (Bilbao : Desclée De Brouwer, 2016)
Pijama Festen neskek berri sinestezin bat entzun dute! Luke Lewis pop izar gaztea Valley Vieera itzuliko da kontzertu berezi bat emateko! Mareni buruan sartu zaio hiriko irratiko lehiaketa irabazi nahi duela bere bihotzeko azukre koxkorra ezagutzeko eta bere amets guztiak egia bihurtzeko! Baina amets guztiak ez dira egia bihurtzen...
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Lagun-taldeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura