Bala-gizona lan bila - Prats, Joan de Déu; Auzmendi, Lurdes; Morente, Enrique (Bilbao : Desclée de Brouwer, 2011)
Agustini beti gustatu zitzaion zirkoa. Umetan, handia zenean zer izan nahi zuen galdetzen ziotenean, berak beti esaten zuen: -Bala-gizona! Orain, Agustin kanoi baten barruan dago lehen saiorako prest. Hiriko zirko txiki batek kontratatu du eta oso urduri dago.
7 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura