Bala-gizona lan bila / Joan de Déu Prats ; Lurdes Auzmendiren itzulpena ; Enrique Morenteren marrazkiak - Prats, Joan de Déu (Ipotxak eta erraldoiak (Desclée de Brouwer), 2011)
Agustini beti gustatu zitzaion zirkoa. Umetan, handia zenean zer izan nahi zuen galdetzen ziotenean, berak beti esaten zuen: -Bala-gizona! Orain, Agustin kanoi baten barruan dago lehen saiorako prest. Hiriko zirko txiki batek kontratatu du eta oso urduri dago.