Izar-malkoak / Fernando Morillo ; [irudiak eta diseinua, Mikel Mendibil] - Morillo, Fernando (Gaumin, 2017)
Beñat. Gaztea. Teknofriki amorratua. Neskekin beno tira. Oraintxe arte! Aurrean baitu Maider, katu-begi misteriotsu eta erakargarria. Gaua baino ilunagoa eta asmo ezkutukoa. Maiderrek min egiteraino menperatuko du Beñat, mutila gogor egiten saiatu arren. Sexua eta itzal ilunak zorabiagarriegiak egiten zaizkio, ordea. Gutxi ez, eta Jaione ere inguruan izango du. Zuloaren ertzean ibiliko da Beñat: ulertu nahian, urtu eta berpiztu nahian, atzera egin ezinean. Hainbeste zalantza, beldur eta eromen!