Ni Nerea naiz - García, Nerea; Remírez de Ganuza, Ángel María; Unamuno, Mario; Emaize Sexologia Zentroa (Bartzelona : Bellaterra, 2016)
Liburu honek haur-transexualitatearen gaia jorratzen du, familia jakin baten ikuspuntutik. Benetako familia da, bere historia konpartitu eta ipuin moldean "kontatu" nahi izan diguna. Liburu honetan Nerearen historia kontatzen da, zeinak txiki-txikitatik argi adierazi zuen neska sentitzen zela, nahiz zakila izan, nahiz inguruko guztiek mutil gisa tratatu.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Sexu-nortasuna; Norberaren nortasunaren bilaketa; Transexualitatea; Hezkidetza; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak