Pottolok gaupasa egin du - Izagirre, Iban (Donostia : Erein, 2011)
Lanegun gogor baten ostean Zirku Ttipiko lankide guztiak oheratu dira, baina Pottolok ordea, ezin du lo hartu eta buelta bat ematera joan da
6-8 urte (urdina)
Keywords: Erantzukizuna; Zirkua; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak