Pottolok gaupasa egin du / [testua eta irudiak] Iban Izagirre - Izagirre, Iban (Zirku Ttipia (Erein), 2011)
Lanegun gogor baten ostean Zirku Ttipiko lankide guztiak oheratu dira, baina Pottolok ordea, ezin du lo hartu eta buelta bat ematera joan da