50 urte Arabako industriaren eskutik : Fundación Laboral San Prudencio - Entrialgo, Mauro; Rivera Blanco, Antonio; Altarriba, Antonio; Uzquiano, Saioa ([Vitoria-Gasteiz] : Fundación Laboral San Prudencio, 2018)
Mauro Entrialgok egindako komiki hau bertsio libre bat da, "Fundación Laboral San Prudencio : 50 urte Arabako industriaren eskutik" erakusketarena. Erakusketa Gasteizko Montehermoso Kulturuneko Ur Biltegi Zaharraren aretoan eginzen 2019an, Antonio Rivera eta Antonio Altarriba komisario zituela, eta José Ibarrolaren eszenografiarekin.
Keywords: Komikiak; Fundación Laboral San Prudencio -- Historia; Helduentzako Literatura