50 urte Arabako industriaren eskutik : Fundación Laboral San Prudencio / [marrazkiak eta komikiaren gidoi egokitua, Mauro Entrialgo ; testuak, Antonio Rivera eta Antonio Altarriba ; itzulpena eta zuzenketa, Saioa Uzquiano] - Entrialgo, Mauro (Fundación Laboral San Prudencio, 2018)
Mauro Entrialgok egindako komiki hau bertsio libre bat da, "Fundación Laboral San Prudencio : 50 urte Arabako industriaren eskutik" erakusketarena. Erakusketa Gasteizko Montehermoso Kulturuneko Ur Biltegi Zaharraren aretoan eginzen 2019an, Antonio Rivera eta Antonio Altarriba komisario zituela, eta José Ibarrolaren eszenografiarekin.