Olatuak zaintzen - Urkiza, Ana; Ortega, Manu ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2018)
Libe hondartzan galdu eta IBan, larri eta estu, bere bila hasi da. Bazenekien urrutira joan gabe ere abenturarik handienak bizi daitezkeela?
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Abenturak; Hondartzak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak