Olatuak zaintzen / [testua] Ana Urkiza ; [marrazkiak] Manu Ortega - Urkiza, Ana (Txirrista (Ibaizabal), 2018)
Libe hondartzan galdu eta IBan, larri eta estu, bere bila hasi da. Bazenekien urrutira joan gabe ere abenturarik handienak bizi daitezkeela?