Arabako Errioxa, espazio arkeologikoa : bisita gida = Rioja Alavesa espacio arqueológico : guía de visita - Llanos Ortiz de Landaluce, Armando; Arkeologiarako Arabar Institutua; Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2018)
Toloño mendilerroaren oinean monumentu, inguru eta izaera arkeologikoko lekuz betetako ondare kultural oparokoa de hegoaldeko eremu osoa. Gida honek leku horiek ezagutzeko balioko du.
Bibliografia: 74-75 or.
Pareko testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Arabako Errioxa -- Arkeologia aztarnak -- Gidak; Monografiak