Arabako Errioxa, espazio arkeologikoa : bisita gida = Rioja Alavesa espacio arqueológico : guía de visita / [testua, Armando Llanos Ortiz de Landaluze ; proiektua, Arkeologiarako Arabar Institutua] - Llanos Ortiz de Landaluce, Armando (Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2018)
Toloño mendilerroaren oinean monumentu, inguru eta izaera arkeologikoko lekuz betetako ondare kultural oparokoa de hegoaldeko eremu osoa. Gida honek leku horiek ezagutzeko balioko du.