Ibaian behera - Weightman, Magnus; Alberdi, Uxue (Donostia : Ttarttalo, 2019)
Untxi Txikik jostailuzko ahatea galdu du! Anaiekin batera, txalupara egingo du jauzi ibaian behera Ahatetxoren bila joateko. Mendi tontorretik itsas zabalerainoko bidea egin beharko dute, eta hamaika abentura aurkituko dituzte bidean, zure gozagarri. Zer dela eta halako presa Txerri Azkarrek? Zer harrapatuko du Laura Bildotsak arrantzu-harian? Zein barrabaskeria egingo du Sippi Beltxargak? Zatoz bidaia atsegingarri honetara baso, baserri, ur-jauzi eta portuetan barrena. Ibaian behera doan ezetz aurkitu liburua, 3 urtetik gorako abenturazale txikientzat
3 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: Eendje achterna
Keywords: Album ilustratuak; Untxiak; Haur eta Gazteentzako Literatura