Entzun zaldien hotsa - Rueda, José María; Urkulo, Iraitz (Madrid : Susaeta, 2017)
Liburu hau zabaltzen duzunean animalia bikain hauen hotsak entzungo dituzu. Ikasiko duzu zaldiak nola hartu duen parte gizakiaren bilakaeran eta haien arraza mota desberdinak ezagutuko dituzu.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Zaldiak; Haur eta Gazteentzako Literatura