Entzun zaldien hotsa / [Diseinua eta ilustrazioak, Jose María Rueda ; zuzentzailea, Iraitz Urkulo] - Rueda, José María (Susaeta, 2017)
Liburu hau zabaltzen duzunean animalia bikain hauen hotsak entzungo dituzu. Ikasiko duzu zaldiak nola hartu duen parte gizakiaren bilakaeran eta haien arraza mota desberdinak ezagutuko dituzu.