Koloreak ikasten ditut / [irudiak, Amy Cartwright] - Cartwright, Amy (Urratsez urrats (Ballon), 2020)
Irudidun liburu eder honekin, gure txikiek hitz berri asko ikasiko dituzte. Eta aldi berean, koloreak ezagutu eta ikasi ere egingo dituzte. Erlaitzei esker, erraz aurkituko dute euren orrialderik gustukoena.