Zenbatzen ikasten dut - Cartwright, Amy (Antwerpen (Belgika) : Ballon, 2020)
Irudidun liburu eder honekin, gure txikiek hitz berri asko ikasiko dituzte. Aldi berean, zenbakiak ezagutuko dituzte eta 10eraino zenbatzen ikasiko dute. Erlaitzei esker, erraz aurkituko dute euren orrialderik gustukoena.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Zenbakiak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura