Zenbatzen ikasten dut / [irudiak, Amy Cartwright] - Cartwright, Amy (Urratsez urrats (Ballon), 2020)
Irudidun liburu eder honekin, gure txikiek hitz berri asko ikasiko dituzte. Aldi berean, zenbakiak ezagutuko dituzte eta 10eraino zenbatzen ikasiko dute. Erlaitzei esker, erraz aurkituko dute euren orrialderik gustukoena.