Ikasbide metodoa 3 : [ikaslearen fitxategia] A2.1 - Euskal Herriko Alfabetatze Euskalduntze Koordinakundea (AEK); Lasausa, Jean-Michel; Ikas euskal pedagogia zerbitzua (Uztaritze : AEK : IKAS, euskal pedagogia zerbitzua, 2019)
IKASBIDE metodoak ikasleak ahal bezain laster euskaraz komunikatzeko gai izatea du helburu. Metodoaren ariketa gehienak taldean eta irakasleen laguntzaz burutzeko gisan apailatuak dira. Liburuki hau Europako Erreferentzia Marko Bateratuaren A2.1mailan oinarritzen da.
Keywords: Euskara -- Metodoak; Hizkuntzak ikasteko metodoak