Yoga kartak : yoga eginez jolastu, ipuinean barrena - Arrese, Maite; Egiguren, Margi ([S.l.] : [s.n.], 2019)
20 karta dituzu, hiru taldetan banatuta: 3 arnasketa, 14 asana, 3 erlaxazioa. Karta hauen helburua yoga egitea da, lehiakortasunik gabe, yoga egitea ipuinak baliatuz. Marrazkietan, yogako jarrerak nola egiten diren ikus daiteke: Urki imitatu, kartaren atzealdeko ipuina irakurri eta proposaturikoa egin.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Yoga -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak