Yoga kartak : yoga eginez jolastu, ipuinean barrena / Maite Arrese ; [ilustrazioak] Margi Egiguren - Arrese, Maite ([s.n.], 2019)
20 karta dituzu, hiru taldetan banatuta: 3 arnasketa, 14 asana, 3 erlaxazioa. Karta hauen helburua yoga egitea da, lehiakortasunik gabe, yoga egitea ipuinak baliatuz. Marrazkietan, yogako jarrerak nola egiten diren ikus daiteke: Urki imitatu, kartaren atzealdeko ipuina irakurri eta proposaturikoa egin.