Denbora-pasa dibertigarriak (Antwerpen (Belgika) : Ballon, 2018)
Gustuko dituzu denbora-pasak? Bada, liburu honekin pila bat dibertituko zara. Bilatu bidea labirintoan zehar, margotu kolore-kodeari jarraituz edo ikusi zer ezkutatzen duten puntuek. Jarri lanean zure burmuina, eta erabili zure asmamena jolastuz ikasteko.
4 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Denbora-pasak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura