Denbora-pasa dibertigarriak (Jeinu txikiak (Ballon), 2018)
Gustuko dituzu denbora-pasak? Bada, liburu honekin pila bat dibertituko zara. Bilatu bidea labirintoan zehar, margotu kolore-kodeari jarraituz edo ikusi zer ezkutatzen duten puntuek. Jarri lanean zure burmuina, eta erabili zure asmamena jolastuz ikasteko.