Gure hitzak - Rodríguez Arkaute, Natxo; García Román, Cirilo; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua (Bilbao : Euskal Herriko Unibertsitateko Argitalpen Zerbitzua, 2019)
"Gure hitzak" argitalpenean hogei bat egileren testu laburrak, ipuinak, gogoetak eta poemak bildu ditugu, literaturaren eta hitz idatziaren arloan UPV/EHUko sormen eta artearen errealitatea jasotzen dutenak.
Testua euskaraz, gaztelaniaz eta ingelesez
Keywords: Helduentzako Literatura