Gure hitzak / [edizioa, Natxo Rodríguez Arkaute ; testuak, Cirilo García ... et al.] - Rodríguez Arkaute, Natxo; García Román, Cirilo (Euskal Herriko Unibertsitateko Argitalpen Zerbitzua, 2019)
"Gure hitzak" argitalpenean hogei bat egileren testu laburrak, ipuinak, gogoetak eta poemak bildu ditugu, literaturaren eta hitz idatziaren arloan UPV/EHUko sormen eta artearen errealitatea jasotzen dutenak.