Ama-alu-lur (sorgin baten ametsak) - Gorostiaga, May; Igerabide, Juan Kruz; Intujai Teatro (Berriozar : Denonartean, 2020)
Ikuskizuna 2019ko otsailaren 8an estrenatu zen Martuteneko Etxarriene Auzo Etxean. Espek eta Leok, bi espeleo-arkeologok, harri eta zur utziko dituen paleolito garaiko alu herraldoi bat aurkitzen dute haitzulo baten barruan. Baina orduan... Aurreratu, ezer aurreratu al dugu 15.000 urte hauetan?
Donostia Kultura 2018-19ko Poltsiko antzerki sorkuntza saria
Keywords: Helduentzako Literatura; Antzerkia