Ama-alu-lur (sorgin baten ametsak) / [egilea] May Gorostiaga (Intujai Teatro) - Gorostiaga, May (Denonartean, 2020)
Ikuskizuna 2019ko otsailaren 8an estrenatu zen Martuteneko Etxarriene Auzo Etxean. Espek eta Leok, bi espeleo-arkeologok, harri eta zur utziko dituen paleolito garaiko alu herraldoi bat aurkitzen dute haitzulo baten barruan. Baina orduan... Aurreratu, ezer aurreratu al dugu 15.000 urte hauetan?