Muki bat, ttaka - Odriozola, Elena; Igerabide, Juan Kruz ([S.l.] : Ediciones modernas el embudo, 2020)
Hasteko, sudur barruan zerbait lodi eta itsaskorra nabaritzen da. Gero, hatza sartzen da sudur barrunbean, gauza berde edo horixka bat kontuz-kontuz ateratzeko. Ondoren, ateratako mukiari begiratu, eta ahora sartzen da. Goxoa dagonenez, berriro mukia nahi. Horrela, familia bateko lau belaunaldi, nahiz emakume, nahiz gizon, kanta herrikoi ospetsu hau kantatzen ari dira. Album honek edozein adinetako mukijaleak gozatuko ditu, eta irakaspenen bat ere eskainiko die. Kanta herrikoi baten bertsio ilustratua, txiki eta handien gozamenerako.
2 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura