Inkaren begia / Natalia Alonso ; [euskarazko itzulpena, Aitor Arana] - Alonso, Natalia (Ameslari (Ibaizabal), 2020)
Castell anai-arrebak euren aita Germanekin Boliviara joan dira. Aita antzinako huatacachi kulturari buruzko egia jakin nahi duen antropologo ospetsua da. Hala ere, haien oporrak hondatu egingo dira, German bahitzen dutenean. Aita aurkitzeko, anai-arrebek herriko xamanaren eta kearen laguntza izango dute. Boliviako bazter ederrenetan eta ezkutuenetan gertatzen den egiazko abentura bizia, milaka urteko kultura bati buruzko egia jakiteko balio izango duena.