Bizirik nagoelako - Elordi, Ainhoa; Arruza Iglesias, Eneko (Bilbao : Beta III Milenio, 2020)
Liburu honetan esperientzia ezberdinen aztarnak helarazten dira, bihotzetik eskura eta eskutik paperera bilakatu diren sentimenduak. Esperientzia gogorren ondorioak, beldurrak eta heriotzak ematen dizkidan kexkak azalaratzen dira. Hizkuntza sinplea baino sakona, kaleko edozeinek ulertu eta sentitu dezakeena.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura