Juanes de Salaberriaren hilketa - Susperregi, Mikel; Zurutuza, Lander; Agirretxe Mitxelena, Joxe Luix (Lezo : Xalto ta Brinko Animazio Elkartea, 2018)
Ipuina 1648garren urteko hilketa batean oinarrituta dago. Egun, oraindik, Lezoko Kale Nagusiko Urbietaenea etxearen pareta batean, grabaturik, hilketa haren oroitarri bat ikus daiteke, gaztelaniaz idatzita
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Historia -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Lezo; Haur eta Gazteentzako Literatura