Juanes de Salaberriaren hilketa / testua, Mikel Susperregi ; marrazkiak, Lander Zurutuza ; [hizkuntza gainbegiratzailea eta aholkularia, Joxe Luix Agirretxe Mitxelena] - Susperregi, Mikel (Lezokuak, 2018)
Ipuina 1648garren urteko hilketa batean oinarrituta dago. Egun, oraindik, Lezoko Kale Nagusiko Urbietaenea etxearen pareta batean, grabaturik, hilketa haren oroitarri bat ikus daiteke, gaztelaniaz idatzita